Het bieden van een geïntegreerde systeemaanpak voor kunstgras

Met productiefaciliteiten in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en het Azië-Pacific gebied, is TenCate Grass de grootste producent van kunstgrasvezels en backings ter wereld.

Samen met strategische partners streeft TenCate Grass een geïntegreerde systeembenadering als werkwijze na voor kunstgrasoppervlakken. Dankzij een ervaren intern onderzoeks- en ontwikkelingsteam en een nauwe samenwerking met sportbestuursorganen, beroepsorganisaties en onafhankelijke testinstituten biedt TenCate Grass zekerheid met betrekking tot de veiligheid, prestatie en duurzaamheid van haar producten.

TenCate Grass stelt als doel voorop te blijven lopen in de ontwikkeling van innovatieve kunstgrascomponenten die kunnen worden verwerkt in kunstgrasoppervlakken voor sportieve, recreatieve en landschapstoepassingen.

Onze samenwerking met de Johan Cruyff Foundation

Sinds 2003 werkt TenCate Grass samen met de Johan Cruyff Foundation om honderden gemeenschapsprojecten over de hele wereld te voorzien van hoogwaardige en duurzame sportoppervlakken.

Cruyff Courts zijn een toegankelijke en veilige oplossing voor het stimuleren van sport en lichaamsbeweging. Het onlangs ingevoerde concept "Cruyff Court in a Box" biedt daarbij een unieke, volledig geïntegreerde voorziening waarvan nog meer internationale gemeenschappen de komende jaren gaan profiteren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u een optimale gebruikerservaring bieden en begrijpen we beter hoe u onze website gebruikt. U gaat akkoord met onze cookies door verder te gaan of door op 'Accepteren' te klikken.