22 jun 2016

TenCate Grass en KNHB verlengen hun succesvolle samenwerking

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond en kunstgrasproducent TenCate Grass verlengen hun samenwerking, die enkele jaren geleden met het WK Hockey in Den Haag werd ingeluid.

Als onderdeel van deze samenwerking zal het kunstgras hockeyveld voor het vernieuwde Wagener stadion in Amsterdam door TenCate Grass worden voorzien van de nieuwste GreenFields® TX kwaliteit. Dit veld zal tijdig voor het EK Hockey 2017 worden aangelegd.

Het vernieuwde GreenFields® TX kunstgrasveld wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met tophockeyers en richt zich op de beste bespeeleigenschappen die aan een hockeyveld voor internationaal tophockey mogen worden gesteld.

Tophockeysysteem

Ton Raaphorst, managing director TenCate Grass EMEA, is enthousiast over de voortgaande samenwerking: ‘Wij zijn verheugd dat onze uitstekende relatie met de KNHB wordt gecontinueerd. Samen met de KNHB zetten wij in op de verdere, duurzame ontwikkeling van onze GreenFields® sportsystemen voor hockey, gericht op optimale bespeelmogelijkheden voor zowel topsporters als de breedtesport van hockeyend Nederland’.

Verlenging samenwerking

Erik Gerritsen, directeur KNHB, is eveneens verheugd over de verlenging van de samenwerking met TenCate Grass. ‘De KNHB streeft ernaar langdurige relaties op te bouwen met haar partners, sponsors en suppliers. Wij zijn er trots op dat TenCate Grass ook de komende jaren aan ons verbonden blijft. De verlengde samenwerking verzekert ons bovendien van een goed speelveld voor de EK 2017 in Amstelveen’.

Tags:Hockey · Systemen
Terug naar nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of indien u vragen hebt over TenCate Grass kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

Deze website maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u een optimale gebruikerservaring bieden en begrijpen we beter hoe u onze website gebruikt. U gaat akkoord met onze cookies door verder te gaan of door op 'Accepteren' te klikken.