3 apr 2017

TenCate Grass verwerft Synthetic Grass Warehouse

TenCate Grass, ontwikkelaar, producent en wereldwijd leverancier van innovatieve kunstgrascomponenten en -systemen, maakt de overname bekend van Synthetic Grass Warehouse (SGW) Inc., een toonaangevende leverancier van kunstgras voor landscapingtoepassingen in de Verenigde Staten.

SGW is in 2004 opgericht door de huidige eigenaars, Victor Lanfranco en Joe Ayoub. SGW is al jarenlang strategisch partner van TenCate Grass in het zuidwestelijke deel van de Verenigde Staten. Met deze overname zet TenCate Grass als kunstgrasleverancier een belangrijke volgende stap in het snel groeiende landscapingsegment.

Michael Vogel, groepsdirecteur van TenCate Grass, zegt: ‘We zijn verheugd dat SGW onderdeel wordt van TenCate Grass. Landscaping is het snelst groeiende segment van de kunstgrasindustrie en laat een groei zien van dubbele cijfers. SGW beschikt naar ons oordeel over een unieke, door e-commerce gedreven marktbenadering, een goed op de markt afgestemde productportfolio en een buitengewoon hoog serviceniveau. We zijn onder de indruk van het ondernemerschap dat Victor en Joe in het bedrijf hebben gebracht. Tot ons genoegen zullen ze leiding blijven geven aan de groei van het bedrijf.

Victor Lanfranco bevestigt dit: ‘We zijn verheugd toe te treden tot TenCate. In de loop der jaren is onze samenwerking sterker geworden. Het was logisch om onze relatie op deze manier te verstevigen. Dit is een unieke kans om de commerciële slagkracht van SGW en de industriële kracht van TenCate te bundelen’.

TenCate Grass, Nijverdal, 3 april 2017

Download press release

Terug naar nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of indien u vragen hebt over TenCate Grass kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

Wij gebruiken cookies voor onze social media, analytics, gepersonaliseerde content en advertenties (inclusief websites van derden). Door op ‘Accepteren’ te klikken of verder te klikken naar onze website stemt u in met het gebruiken en delen van uw data met onze partners. Indien u meer wilt weten over ons gebruik van de cookies, onze partners of hoe u uw toestemming intrekt, zie onze Cookie Notice.