2 okt 2019

TenCate Grass op FSB

Van 5 tot en met 8 november zal TenCate Grass aanwezig zijn op FSB: 's werelds toonaangevende vakbeurs voor openbare ruimtes en sportfaciliteiten. De beurs beslaat 3 hallen met producten voor de bouw en inrichting van sportaccommodaties; projectplanning, bouw en inrichting van speelplaatsen en recreatievoorzieningen; stedenbouw / landschapsarchitectuur; diensten en media.

Op een vloeroppervlak van meer dan 50 m2 presenteert de componentendivisie van TenCate Grass haar nieuwe marketingtools en verbeterde productassortiment onder de naam TenCate Grass Fibres and Fabrics. Deze nieuwe naam vertegenwoordigt de activiteiten op het gebied van garens (Fibres) en backings (Fabrics) van TenCate Grass.

Tijdens de beurs neemt TenCate Grass deel aan het ‘Recycling Forum’ in hal 10.1. Dit forum zal verschillende korte lezingen over dit thema bevatten en er vindt een speciale tentoonstelling plaats die de levenscyclus van synthetische oppervlakken in de sportsector belicht.

De stand van TenCate Grass bevindt zich in hal 10.2, gangpad C, nr. 40.

Terug naar nieuwsoverzicht

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of indien u vragen hebt over TenCate Grass kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

Wij gebruiken cookies voor onze social media, analytics, gepersonaliseerde content en advertenties (inclusief websites van derden). Door op ‘Accepteren’ te klikken of verder te klikken naar onze website stemt u in met het gebruiken en delen van uw data met onze partners. Indien u meer wilt weten over ons gebruik van de cookies, onze partners of hoe u uw toestemming intrekt, zie onze Cookie Notice.