TenCate Grass

Over ons

Als wereldwijde marktleider op het gebied van kunstvezels en componenten is TenCate Grass uitstekend gepositioneerd voor het leveren van de ideale oplossing voor elke kunstgrasondergrond; voor sport, recreatie of landschapsinrichting.

In ons uitgebreide productaanbod van componenten kunt u vezels, backings en onderlagen vinden die speciaal ontwikkeld en geproduceerd zijn voor diverse toepassingen met een focus op een verhoging van de algehele prestaties, uitstraling en duurzaamheid van een kunstgrassysteem.

Het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van TenCate Grass speelt een belangrijke rol in het succes van onze organisatie en ons ervaren team van ingenieurs en wetenschappers erkennen dat hun bijdragen tot ver buiten het laboratorium en productiegebieden reiken. Zij zijn ook betrokken bij het controleren van de prestaties van afzonderlijke velden voor vele jaren na de aanleg en hun waarnemingen worden gebruikt als basis voor verdere ontwikkelingen in de kwaliteit en prestaties.

Dit is de reden waarom onze materialen een verschil maken

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of indien u vragen hebt over TenCate Grass kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this site, you accept our cookies.