Onderzoek & ontwikkeling

Technologie & innovatie

TenCate Grass heeft een ervaren, intern onderzoeks- en ontwikkelingsteam ("R&D") dat gebruikt maakt van volledig uitgeruste testlaboratoria en de laatste technologie op het gebied van grondstoffen, kunstgrascomponenten en de ontwikkelingen van producten en systemen.

Onze internationale R&D-afdeling beschikt over een groot aantal voorzieningen, van labextruders tot machines voor het testen van velden. Hierdoor heeft TenCate Grass niet alleen de mogelijkheid om nieuwe en innovatieve componenten te ontwikkelen en te testen, maar kan ook de prestaties van deze componenten in het kunstgrassysteem testen en controleren.

TenCate heeft een nieuwe extrusietechnologie ontwikkeld waarmee uitstekende duurzaamheid en goede speelkenmerken worden behaald. De R&D-afdeling heeft ook unieke processen ontwikkeld voor het produceren van monofilamenten en tape die extreem bestendig zijn tegen splijten, en een verbeterde veerkracht die moet zorgen voor langdurig goede prestaties.

In samenwerking met de productie- en verkoopafdelingen, streeft TenCate Grass ernaar om toonaangevend te blijven in de kunstgrasbranche door middel van innovatie en creativiteit.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of indien u vragen hebt over TenCate Grass kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this site, you accept our cookies.