Systemen

Technologie & innovatie

Voor echte realistische resultaten, moeten kunstgrassystemen worden getest op een aangelegde ondergrond. De prestaties van een kunstgrasveld hangen echter niet alleen af van de systeemcomponenten, maar ook hoe die componenten op elkaar reageren en op de onderlaagconstructie, aanleg en onderhoud van het systeem. Al deze aspecten zijn belangrijk voor het behoud van de prestaties, kwaliteit en veiligheid van het veld, op zowel korte als lange termijn.

Prestatiekenmerken worden bepaald door een aantal verschillende criteria, meestal uiteengezet door een sportbestuursorgaan via een kwaliteitsprogramma voor kunstgras. Een voorbeeld hiervan is het kwaliteitsprogramma van de FIFA voor voetbalgras dat testcriteria voor laboratoria en velden verstrekt. Een veld ontvangt alleen het certificaat FIFA QUALITY of FIFA QUALITY PRO wanneer aan deze testcriteria wordt voldaan.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of indien u vragen hebt over TenCate Grass kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

Deze website maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u een optimale gebruikerservaring bieden en begrijpen we beter hoe u onze website gebruikt. U gaat akkoord met onze cookies door verder te gaan of door op 'Accepteren' te klikken.