Hockey

Toepassingen

Kunstgras en hockey vormen een onafscheidelijke combinatie. In 1975 was de FIH de eerste sportbond die veldhockey op kunstgras toestond. Vandaag de dag loopt de FIH nog steeds voorop in de ontwikkeling van een kwaliteitsprogramma voor hockeykunstgras. Dit programma ziet er op toe dat hockey wereldwijd op een veilige ondergrond van goede kwaliteit wordt gespeeld.

Hockey wordt voornamelijk op drie soorten kunstgrasvelden gespeeld: watervelden, zandvelden en semi-watervelden. TenCate Grass heeft een uitgebreid assortiment van kunstgrasvezels en backings voor alle voornoemde soorten hockeyvelden die zijn ontworpen met oog op de veiligheid en sportieve prestaties van spelers.

Hockey is steeds sneller en technischer geworden en vereist steeds meer van de spelers. Zodoende is er ook een grotere behoefte aan hockeyvelden van duurzaam en veilig kunstgras van hoogwaardige kwaliteit. Het productaanbod van TenCate Grass omvat verschillende kenmerken die garant staan voor een geschikte oplossing voor elke behoefte en is ontworpen om te voldoen aan de kwaliteitsnormen van de FIH.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of indien u vragen hebt over TenCate Grass kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

Deze website maakt gebruik van cookies. Hierdoor kunnen wij u een optimale gebruikerservaring bieden en begrijpen we beter hoe u onze website gebruikt. U gaat akkoord met onze cookies door verder te gaan of door op 'Accepteren' te klikken.