Multisport

Toepassingen

Kunstgrasvelden voor multisport zijn aantrekkelijk om een aantal redenen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er niet genoeg ruimte is of dat het budget beperkt is. Wellicht wordt de voorziening ook gebruikt voor andere doeleinden.

Ideaal gesproken wordt elke sport gespeeld op kunstgras dat speciaal bedoeld is voor sportactiviteiten. Het kan echter voorkomen dat een voorziening ook voor andere doeleinden wordt gebruikt en in dergelijke gevallen verdient een multisport-oplossing vaak de voorkeur. Kunstgrasvezels voor multisport zijn zeer duurzaam en verhogen zodoende de levensduur van de ondergrond. Ze zijn ook uiterst geschikt voor velden waarop meerdere sporten worden beoefend.

Een kunstgrasveld voor multisport is een veilige en praktische keuze. Het vervangt stoffige, zanderige of modderige grasvelden en biedt bescherming tegen letsel als gevolg van het vallen op harde ondergronden, zoals traditionele verharde speelplaatsen. Vezels van TenCate Grass kunnen worden gebruikt in praktische multisport-systemen die voldoen aan de eisen van de voorziening.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of indien u vragen hebt over TenCate Grass kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this site, you accept our cookies.