Tennis

Toepassingen

Elke tennisser heeft een eigen voorkeur voor de ondergrond waarop wordt gespeeld. Door de jaren heen is het keuzeaanbod zeer gevarieerd geweest, waarbij het meest wordt gespeeld op een ondergrond van gravel, gras en hardcourt. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunstgras maakt kunstgras echter een ideaal alternatief, omdat het de mogelijkheid biedt om de prestatie- en speelkwaliteiten van natuurlijk gras en gravel te repliceren.

Veel beginners spelen graag op een 'langzame' ondergrond, terwijl gevorderde tennissers liever op een 'snelle' ondergrond spelen. Eigenaren van voorzieningen moeten daarom vaak investeren in meerdere ondergronden om meer leden aan te kunnen trekken. Kunstgras kan hierbij uitkomst bieden.

De componenten waaruit elke kunstgrasbaan is opgebouwd kunnen op maat worden gekozen voor een tennisbaan die voldoet aan de behoeften van zijn gebruikers. Daarnaast maakt kunstgras het mogelijk om het hele jaar door onder alle weersomstandigheden te kunnen spelen. TenCate Grass heeft een productaanbod van kunstgrasvezels en backings die geschikt zijn voor tennisbanen. Dit aanbod met verschillende kenmerken biedt een geschikte oplossing voor elke behoefte.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of indien u vragen hebt over TenCate Grass kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this site, you accept our cookies.