Voetbal

Toepassingen

Voetballen op kunstgras heeft vele voordelen, waaronder:

  • consistente prestaties
  • bestand tegen alle weersomstandigheden
  • weinig onderhoud nodig
  • geschikt voor intensief gebruik

De prestaties van een veld hangen af van de gebruikte componenten, hoe ze zijn getuft en hoe de ondergrond wordt aangelegd en onderhouden. De huidige generatie (3G) kunstgrasvelden is kwalitatief vergelijkbaar met de bespeelbaarheid en prestaties van natuurlijk gras. Het FIFA-kwaliteitsprogramma voor voetbalvelden dient hierbij als internationale norm die door fabrikanten en aannemers moet worden nageleefd.

Innovaties op het gebied van vezels en systemen zorgen er terecht voor dat het gebruik van kunstgras wereldwijd aan populariteit wint. De keuze van de juiste componenten is van cruciaal belang, aangezien alles draait om het vinden van een evenwicht tussen de behoeften van de accommodatie en haar belanghebbenden.

TenCate Grass staat altijd klaar met een passende oplossing voor de behoeften van uw klant. U kunt hierbij denken aan een optimaal presterende vezel voor een stadionveld van een voetbalclub uit de eredivisie of een duurzame vezel voor een veelgebruikt buurtveld, of iets daartussenin om de perfecte ondergrond van uw klant te kunnen creëren.

Kunstgrasvezels

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of indien u vragen hebt over TenCate Grass kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

This website uses cookies. They allow us to optimize your browsing experience and also help us to understand how you use our site. By continuing to use this site, you accept our cookies.